+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com
Vezetett újraszületés, Rebirthings

Enerváltság, lehangoltság, krónikus fáradtság, amikor minden rendben, de még sincs bennünk tűz, életerő, szenvedély… az Ősbizalom elvesztése.
Ha a problémák és nehézségek ellenére is bízunk abban, hogy az életünk jó irányba tart és pozitívan szemléljük, minden kétségünk ellenére akkor az Ősbizalmunkból táplálkozunk, onnan merítjük az erőt, a kitartást, és a szenvedélyt, ami az életünk motorját táplálja.Az ősbizalom azt jelenti, hiszünk abban, hogy az életünk jóra fordul, még akkor is, ha sokszor kétségek mardosnak bennünket.

Az ősbizalom elvész, ha a szülők vagy nagyszülők, előző generációk felől elakad a családban az energetikai áramlás, a gyerek-aki akár már felnőtt legtöbb esetben- egyikre sem tud támaszkodni. A sérülés itt a szeretet áramlása.Az ősbizalom helyreállítása spirituális megoldások nélkül lehetetlen, a saját szellemi vezetésünkkel való közvetlen kapcsolat megadja azt az iránymutatást, amire támaszkodni tudunk.

A szeretet, így az élet forrása a szív, de a múltban, előző életekben megélt traumák blokkokat képeznek, s ezzel a szeretet önmagunk felé áramlását saját magunk blokkoljuk öntudatlanul. A szeretet, ősbizalom hiányának felszabadításának kulcsa az, hogy meg tanuljuk önmagunkat jól szeretni, szeretetből saját magunk legyünk a generátor, s ami túlcsordul rajtunk, megosztunk másokkal, akik szintén felénk áradó szeretettel viszonozzák.

Az önmagadba vetett hit és bizalom tökéletes elegye és az életed szenvedéllyel való megélése…Ez az Ősbizalom

Az egyik nagyon hatásos módszere ennek az oldásnak, újraindításnak a „Rebirthing”. Olyan spirituális módszer, amit a meditációban nem túlzottan gyakorlottak is könnyedén véghez tudnak vinni, hiszen vezetett formában, de mégis teljes öntudati állapotban történik a kezelés. Itt az utad célja a köztes Lét, ahol újra csatlakozhatsz a Teremtés energiáihoz és a családból fakadó pozitív erőkhöz, kérhetsz minőségeket, segítőket bármilyen általad választott formában, itt külső forrásból töltheted fel szeretetet „tankjaidat”, a gyógyító energiákat. Itt megtalálhatod a kapcsolatot a benned élő Belső Bölcsességgel, vagy Felsőbb Énnel, aki téged a helyén értékel, megtart és utadon vezet.

Megéled a “Hazataláltam” élményt,azt az átütő erejű találkozást Önnön belsőddel és a Teremtéssel ami,lélekszintű gyógyulást,töltődést hoz. A hatalmas energia és ÉLET-IGEN-lés mellékhatásaként aktívabban,könnyedebben és rugalmasabban élheted a mindennapjaid. Mert a kihívásokat nem akadályként hanem a fejlődésedet szolgáló próbaként látod majd.Megélheted,újraélheted múltad történéseit de már másképpen. Itt ebben a TÉR-ben lehetőséged van elfogadásra ezáltal többet és szebbet alkothatsz magadnak.

Várlak erre a csodás vezetett meditációra szeretettel.Ha kérdésed volna ezzel vagy bármelyik kezeléssel kapcsolatban kérlek írj az e-mail címemre vagy keress telefonon.

A kezelés 1,5-2 óra , díja 12.000 Ft