+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Vezetett újraszületés

Tanulmányaim során már nagyon korán találkoztam a születési traumáink feldolgozásának lehetőségével. Időközben errefelé kanyarodtam el jómagam is, megtartva a Hellingeri Családállítás módszerét is. Leginkább ezzel a két technikával, ennek ötvözetével dolgozunk együtt a témádon.

Ez az az időszak, amiről szinte biztosan nincs emléked. Amit a szüleidtől hallottál, a szubjektív megélésük, de az, hogy benned mi zajlott, hogyan élted meg senki sem adhat biztos információt…. illetve de… a tested.

Mikor a Tér-ben a születési trauma oldása megjelenik, mint lehetőség, ebbe az irányba indulunk el. Itt már nincsenek oldó mondatok, nincsenek szavak, de amit a tested és az érzeteid számodra mondanak, minden szónál és képnél nagyobb hatással lesznek Rád. Minden esetben a visszajelzés az, hogy abszolút úgy éli az illető az életét, amit akkor ott megtapasztalt. Legyen az, mikor éppen a cél előtt adja fel a dolgokat, olyan valaki, aki a szülőcsatornában a kibújás előtt fáradtságot és tehetetlenséget élt meg.  Akár a túl gyors lefolyású születés nyomai lehetnek amikor valaki soha nem érzi magát éppen eléggé felkészültnek, valami mindig kell még ahhoz, hogy késznek érezze magát egy feladatra.

A nonverbális időszakot a test mindig magában őrzi, pillanatok alatt tudunk regresszálni ide a testünk ellazításával, és ugyanolyan gyorsan tudjuk felülírni az akkori traumát.  Így újra és újra megszületve, magunk mögött tudjuk hagyni ennek a mintázatát. Amint a tested bölcsességére bízod magad, elvisz egy olyan Tér-be, ahol biztonságosan és békésen tud a Test-Lélek-Szellem hármasa egyszerre pihenni, gyógyulni és töltődni. Egy ilyen behatás után újra aktívabb, cselekvőbb, élettel teli lehetsz. Újabb célokat és magasabb eszméket láthatsz meg Életutadon.

 

Díja  25.000 Ft/ alkalom