+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Vezetett újraszületés

Tanulmányaim során már nagyon korán találkoztam a születési traumáink feldolgozásának lehetőségével. Időközben errefelé kanyarodtam el jómagam is, megtartva a Hellingeri Családállítás módszerét is. Leginkább ezzel a két technikával, ennek ötvözetével dolgozunk együtt a témádon.

Ez az az időszak, amiről szinte biztosan nincs emléked. Amit a szüleidtől hallottál, a szubjektív megélésük, de az, hogy benned mi zajlott, hogyan élted meg senki sem adhat biztos információt…. illetve de… a tested.

Mikor a Tér-ben a születési trauma oldása megjelenik, mint lehetőség, ebbe az irányba indulunk el. Itt már nincsenek oldó mondatok, nincsenek szavak, de amit a tested és az érzeteid számodra mondanak, minden szónál és képnél nagyobb hatással lesznek Rád. Minden esetben a visszajelzés az, hogy abszolút úgy éli az illető az életét, amit akkor ott megtapasztalt. Legyen az, mikor éppen a cél előtt adja fel a dolgokat, olyan valaki, aki a szülőcsatornában a kibújás előtt fáradtságot és tehetetlenséget élt meg.  Akár a túl gyors lefolyású születés nyomai lehetnek amikor valaki soha nem érzi magát éppen eléggé felkészültnek, valami mindig kell még ahhoz, hogy késznek érezze magát egy feladatra.

A nonverbális időszakot a test mindig magában őrzi, pillanatok alatt tudunk regresszálni ide a testünk ellazításával, és ugyanolyan gyorsan tudjuk felülírni az akkori traumát.  Így újra és újra megszületve, magunk mögött tudjuk hagyni ennek a mintázatát. Amint a tested bölcsességére bízod magad, elvisz egy olyan Tér-be, ahol biztonságosan és békésen tud a Test-Lélek-Szellem hármasa egyszerre pihenni, gyógyulni és töltődni. Egy ilyen behatás után újra aktívabb, cselekvőbb, élettel teli lehetsz. Újabb célokat és magasabb eszméket láthatsz meg Életutadon.

 

Alkalmanként 60 perc

Díja  14.000 Ft/ alkalom