+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Istennőképző – 2020.06.29.

Egész napos műhelymunka, gyakorlati tippekkel-tanácsokkal , meditációval, vizualizációs gyakorlattal.

Örökölt női mintáink és a bennünk feszülő vágyaink összehangolása,a hét legmarkánsabb női mintázat megismerésével és kiaknázásával.Kapcsolataink,párkapcsolatunk és önmagunkkal való jó kacsolódásunk érdekében.
Segítségül hívjuk a görög mitológiát. Miért éppen azt?
Mert remekül mutatja be az Istennőkön keresztül, tulajdonságaikon és az életük történéseiben a bennünk legerősebben működő ösztönöket,vágyakat.Élettörténetük pontos választ ad arra milyen késztetés és miért hajt bennünket.Választ kapunk arra hogyan erősítsük a bennünk már jelenlévő pozitív tulajdonságainkat. Hogyan csitíthatjuk el a első párbeszédeket.Mit tehetünk a harmonikus kapcsolatainkért,párkapcsolatosainkért.Miként lehetek jobb szülő.Erősebb és kiegyensúlyozottabban működő ember.

A program tematikája:

Délelőtt
– Érkezés,Bemutatkozó és egy rövid összehangoló,meditáció

– Az első három és az alkimista Istennői mivoltunk.Legendái, hogyan működik ez ma bennünk földi nőkben, az egyes életszakaszunkban: gyermekként-szülőként, kapcsolati társként, barátként, megjelenésben, a munka világában, az érett korban, nehézségei,gyakorlati ,hasznos tippek arra hogyan fejlesztheted ezeket a minőséget önmagadban

Ebédszünet 13 -14 óráig Amennyiben hoztok itt van lehetőség maradni és elfogyasztani de a közelben sok lehetőség van egy gyors ebédre (Árkád 10 perc gyalog,Belváros szintúgy)

Délután
– következő három Istennő. Legendái, hogyan működik ez ma, bennünk földi nőkben, az egyes életszakaszunkban: gyermekként-szülőként, kapcsolati társként,barátként, megjelenésben, a munka világában, az érett korban,nehézségei,hasznos tippek arra hogyan fejlesztheted ezeket a minőséget önmagadban

Meghívó,beintegráló nagy meditáció, vizualizációs gyakorlat az Istennőkkel és minőségeikkel.

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő

A regisztráció mindenképpen szükséges a, +3620/274-0385 számon nálam.