+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Női elvonulás 

Időpont: 2020 Július 25-26

szombat-vasárnap

Szeretettel hívlak meg erre a két napos elvonulásra…

Női szerepeink, mintáink, erősségeink és nehézségeink a hétköznapokban, ismerd meg önmagad, szeretteid és… „ellenségeid”,

A görög Istennők által

Nőként úgy érzed tökéletesen a helyeden vagy, pontosan úgy és azt éled, ami a szíved szerint való? Nincsenek játszmák és konfliktusok az életedben? Nőkkel, férfiakkal, anyákkal, a világgal? Abban a miliőben, amiben élsz, kiegyensúlyozott és pozitív vagy? Energiával telve, egy abszolút támogató környezetben? Ha igen kérlek, akkor is olvass tovább, mert a személyiséged megismerése, a még kiaknázatlan lehetőségeidre vetíthetnek rá. Ha Te is azok közé tartozol,- ahogyan én is,- akik keresik azt, kik is ők nőként, mit hoztak önmaguknak és a világnak, akkor mindenképpen érdekes lehet számodra ez a két nap.

 Hogy biztosan tudjam, mit várok el a világtól, miként, hogyan kezeljen, mit tükrözzön vissza, ahhoz először magamat kell megismernem.  Mi az, ami motivál, ami hajt, ami visz előre és mi az, ami bennem, lassabban indul el, több figyelmet kell rá irányítanom. Tudom melyik az a szerepem , amit már pihentethetek és mi az a rész, amit fejlesztenem kell, a fényre hívni, és így nem egy vesszőfutásként élem meg a mindennapjaim. Szerepszemélyiségekből állunk,”Nem egy, hanem sok vagyok”, mondja Peter Orban is a Családállítás egyik nagy tanítója. Ezek a szerepszemélyiségek mind ott élnek bennünk, de ahogyan az egész világ, mi magunk is más és más összetételben vagyunk jelen. Vagyok valakinek a gyermeke, szülője, szerelme, társa, barátja, felettese, beosztottja, titkai őrzője, és nem utolsósorban itt vagyok magamnak Én. Hiszen ha az önszeretetem része az önelfogadás, akkor szinte biztos lehetek abban, hogy magamnak is vagyok valaki, mutatok valamit. Valamit, amit mástól nem várhatok, nem kérhetek, mert ezt csak én adhatom oda önmagamnak. 

Ha megismered és tudatosan használod ezeket a személyiségeket,- akiket a hét Olümposzi hölgy személyében ismerünk meg,- felismerheted más nők és magad, olykor lehetetlen viselkedésének, titkos ám kíméletlenül erős mozgatórugóit. Felfedezheted a tiédtől eltérő gondolkodás és viselkedésmódok előnyös oldalait, megértheted és akár be is integrálhatod magadba. Megismerheted az örök szerepeid, amiket jól ismersz, így azokat kissé hátrébb ültetve, új és más szerepekbe bújhatsz. Az esszenciádban sokféle vagy, és mint egy hatalmas ebédlőasztalnál ott ül ezek közül mindenki. Élethelyzetednek, korodnak, és születési feladataidnak megfelelően szép sorban más és más ül az asztalfőn. Ha túl sokáig maradsz egy szerepben, a többiek nem tudnak kimunkálódni, az árnyban maradnak, így ahhoz, hogy működhessenek muszáj zajt csapniuk. És ez kalamajkával jár, így borulnak a szépen felépített élethelyzeteink.

Hogyan történnek meg? Apró és nagyobb, mélyebb krízisekkel, veszteségekkel, betegség, válás.

 

Ezeket a kríziseket tanulhatod meg a hasznodra fordítani, fordulópontként és nem tragédiaként, újraértelmezni és felhasználni a magad javára. Ehhez nagyon nagy belső váltásra, változásra van szükség. Mi emberek nem szeretünk váltani, nem tesszük meg, csak ha már az élet rákényszerít. De ha tudatosan megismered ezeket a folyamatokat, felkészülhetsz rájuk, akár meg is előzheted őket. Ha megérted a folyamatot, szenzitívvé válsz az apró jelekre és így már nem kell, zajt csapniuk, nem kell felhívni magukra a figyelmed.

 

Helyszín:Szegedtől 20 percnyi autóútra, egy csendes, madárcsicsergős tanyán Szatymazon

 

Időpont: 2020 Július 25-26 szombat-vasárnap

 

Részvételi díj: 26.000 Ft 

Az összeg tartalmazza a szállást, étkezéseket(4 fő étkezés,kávé,tea gyümölcs), az elméleti és tapasztalati anyagot, imaginációs gyakorlatot.

A jókedv, egymásra hangolódás, szeretet, belcő csend és feltöltődés már a pozitív mellékhatás.

 

KIs létszámban, max 8 fő leszünk, és már csak két szabad hely van!

Kérlek jelezd a részvételi szándékod felém.

 

Ha kérdésed volna, keress bátran a részletekért e-mailben vagy telefonon.

 

Nagy szeretettel és izgalommal várlak Benneteket