+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Transzformáció társasjáték

Szeretettel meghívlak egy rendhagyó önismereti társasjátékra

 

A Transzformáció nevű társasjáték, ahogyan a neve is elárulja, egy átváltozásra,  fejlődésre invitál Téged.

Azon felül, hogy választ ad a jelenlegi kérdésedre, vágyaid elérésének útjára, egy belső mély átalakulást indít el Benned. Rámutat elakadásaidra a témával kapcsolatban, megmutatja rejtett képességeid, felold és energiát ad a továbblépéshez. Társaid és a vezető segítségével, mélyebben megismered személyiséged,  felismeréseket és rálátásokat kapsz. Utat nyit a tudattalanból a tudat felé, ahol már a nehézségek megoldhatóakká válnak.

A játék menete:

Minden  játékos megfogalmazza és kérdésként felírja, a számára éppen legfontosabb vágyat, elakadását, amin a játék által szeretne változtatni.

A megfelelő kérdések vágyak pl: „Hogyan tudnék több szabadidőhöz jutni úgy, hogy a munkámban is megfelelően teljesítsek!?”  vagy

” Mi szükséges ahhoz, hogy a számomra legideálisabb munkát végezhessem?!” „Hogyan tudom a számomra legjobb társat behívni az Életembe?!”

Mindenki aki az asztalhoz leül játszani joggal várja el, hogy ami ott elhangzik az köztük maradjon. Minden játékos ezt várja és kéri, így ezt maximálisan meg is valósítjuk minden esetben.

Minél nyitottabb és megengedőbb vagy a játék folyamán, annál inkább fogadhatóak be számodra az üzenetek, angyali minőségek. Itt nincs verseny és nem győz senki, illetve éppen hogy mindenki győztes.  A saját életutadat járod be a táblán, ahogyan a való életben is. Az ősi kelta szimbólumokkal, Angyalokkal „dolgozik” a rendszer.

Kérdésedre mind a négy-fizikai,érzelmi,értelmi,spirituális- szinten kapod meg a válaszokat, elismeréseket, erősítő energiákat. Utunkon, fájdalmak, nehézségek, örömök,áldások és segítő társak lesznek jelen, ahogyan az Életben is. Megértjük általa, hogy Életünk alakulása igenis a saját felelősségünk és vállalnunk kell a kihívásokat.

A játékot játszhatják párok, akár párkapcsolati elakadásukra ránézve. Ismerősök és teljesen idegenek is. Ez a játék biztosan egybe kovácsolja azokat, aki akkor ott együtt csiszolják a gyémántjaikat.

Ha készen vagy bepillantani és részt venni az Életedben, gyere és próbáld ki ezt a játékos formáját a fejlődésnek, változásnak.