+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Test/Fülgyertya kezelés

A speciális, gyulladáscsökkentő hatású méhviasszal, kurkumával és illóolajokkal átitatott lenvászon alapanyagú gyertya-tölcsérek az égetésük során keletkező vákuumot felhasználva az érintett területeken felhalmozódott gyulladásos vagy egyéb toxikus anyagokat kvázi kiszippantják és a tölcsér alsó csúcsának a belső hideg falán kicsapják.

Minden testi szinten is megjelenő tünetnek és betegségnek a hátterében valamilyen energiaáramlási zavart kell keresnünk. Bármilyen eszköz, amely alkalmas arra, hogy ezt az energia-blokkot feloldja és a normális áramlást helyreállítsa – megfelelő arra is, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusai normálisan működjenek és az alkalmazó ezáltal visszanyerje /megőrizze egészségét – rendkívüli módon meg kell becsülnünk és hatékonyan támogatnunk kell.

Az egyik ilyen energia-dugulást oldó és kiküszöbölő eszköz ,módszer a testgyertya-kezelés. A testgyertyázás egy ősi indián módszert felhasználó gyógyító technika, melynek során a meggyújtott speciális üreges gyertya az égés során keletkező vákuum segítségével eltávolítja a negatív energiákat az alkalmazott beteg területről, és a blokkot oldva, ott a továbbiakban szabad energiaáramlást eredményez.

A gyulladásos, fájdalmas betegségek kezelésére a legtöbbször olyan gyógyszereket alkalmazunk, melyeknek – szerencsétlen esetben – komolyabban romboló mellékhatásaik vannak, mint az alapbetegségnek.

Ilyen módszer a testgyertya-kezelés, melytől az esetek többségében kiváló hatást érhetünk el. Gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatása a speciális akupunktúrás pontoknak megfelelő területeken alkalmazva, panasz- és tünetmentességhez vezethet, csökkenti a fájdalmakat, javítja az emésztést, tisztítja a légutakat, tuningolja immunrendszerünket.

Forrás: heteromed.gportal.hu
Fülgyertya kezelés 50-60 perc: 1500 Ft/ 2 fül
Fülgyertya kezelés (2 fül) 50-60 perc + 15 perc Reiki energiakezelés: 3000 Ft
Testgyertya kezelés 25-30 perc: 800 Ft/db
Testgyertya kezelés 25-30 perc + 20 perc Reiki energiakezelés: 3000 Ft