+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Online TAROT kártya elemzés

Időpont egyeztetés telefonon +36202740385  vagy e-mail-ben:  furiankrisztina72@gmail.com

 

A TAROT mint útmutató az élethez… lélekhez

Kevesen érkezünk ide egészséges, fejlett önelfogadással, helyes ÉN- képpel. Belsővilágunk megismerése lelki folyamatokon át, tapasztalás útján történik Személyiségünk tulajdonságait, képességeit, szándékait, érzelmeinket, gondolatainkat és ezek együttes működését tanuljuk egy életen át. Szükség van őszinteségre önmagunk felé, hogy be tudjuk vallani magunknak azokat az igazságokat, nem tetsző tulajdonságainkat, amik akár fájdalommal is járnak. Ezek felismerése a kulcs ahhoz, hogy elfogadjuk és az elfogadásukat követően megváltoztassuk ezeket a nem tetsző jellemvonásainkat.
Jó esetben a lelki folyamatot önelfogadás, önszeretet követi, ami után könnyebben járjuk az utunkat tovább, felszabadultabb életet élhetünk, fizikai betegségeink gyógyulásnak indulnak.

Az önismeret nehéz útját járóinak rengeteg kapaszkodó és segítség áll a rendelkezésükre.
Ezeket a sorsszerű lelki folyamatokat elemezhetjük a legalaposabban és behatóbban a TAROT kártyával. Belsőnk legmélyére érhetünk a kártyák és a rajta lévő szimbólumok értelmezésével.

Téves az a hit, hogy a kártya használatához különleges képesség szükséges, bárki, akit igazán érdekel, elsajátíthatja e csodás technikát. Én a Kazanlár-féle TAROT kártyát használom a munkámhoz, melynek szimbólumai hétköznapi eseményekhez éppúgy kötődnek mint ahogyan a spirituális fejlődésünk szakaszait mutatják be, mítoszai, tanmeséi közel állnak hozzánk, így üzenetei könnyedén érthetőek, és folyamatában világítják meg a problémát.

Segít a helyzet felismerésében, rálátást ad az élethelyzetre, a jelen szituációra érvényes. Mindig az adott pillanatban érvényes, és azonnal felülíródik, ha új érzés, helyzet, cselekedet, újító gondolat születik meg a kérdezőben.

A lehető legalkalmasabb, leggyorsabban eszköze annak, hogy feltárjuk a jelenlegi helyzetet, útmutatást kapjunk a jövőnk kimeneteléhez. Megmutatja, hogy mi várható, ha semmit változtatunk, és lehetséges alternatívát mutat a jobb irányba forduláshoz.

Jóslásra is használhatjuk, de miután Isten meghagyta a szabad akaratot és szabad választást számunkra így inkább iránymutatásnak nevezném. Használhatjuk sorselemzésre, párkapcsolat elemzésre, döntéshelyzetben a lehetséges irányt segít elemezni.

A döntést minden esetben magunk hozzuk, de előrevetíti a világ reakcióját így felkészültebben nézünk a feladat elé.

Egy órás elemzés 10.000 Ft