+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Talpreflexológia

 

A TALPREFLEXOLÓGIA jótékony HATÁSAI

Testünk reflexpontjai az adott szerveinkhez tartozó idegvégződések,melyeket kézzel stimulálva energetizálunk,úgymond energikusabb működésre serkentjük.
Mára már tudományos adatokkal bizonyították hitelességét.

Javítja a keringési rendszert.

A kezeléssel fenntartható az erek rugalmassága, valamint a sejtek jobb oxigén- és tápanyagellátása,a salakanyagok elszállítása és a vérkeringés is serkentődik.

Erősíti az immunrendszert.

A nyirokrendszerünk nagyban felelős az immunrendszer működéséért, gyakran a nyirkokban pang a lerakódott méreganyag. Reflexológiai kezeléssel a nyirokkeringést felpezsdíthetjük, a mérgek kiválasztását serkenthetjük.

Szabályozza a hormonháztartást.

A hormonok az idegrendszer mellett a felelősek szervezetünk összehangolt, megfelelő működéséért. Nagyban befolyásolják a hangulatunkat, még a pihentető alvásért hormonjaink felelnek. Ezzel a módszerrel,alul működés esetén serkenthetjük, túlműködés esetén csökkenthetjük a hormontermelést.
Csodálatos és kellemes „mellékhatásként”ellazítja a testet,kikapcsol és feltölt, így csökkenti a stresszt és az a szorongást. Lelki kiegyensúlyozottságot,testi energiát teremt.
Milyen egy kezelés nálam?

Kapsz egy félórás talpmasszázst, ami még csak átsimogatja a lábaid, felpezsdíti a vérkeringést, a pontokat itt még „csak” finoman, lágyan érintem. A lábaknak ez már kellemes ellazulást, megpihenést ad. Közben beszélgethetünk is vagy ha szeretnéd pihenhetsz a meditációs zene ritmusaira.

A kezelés második félórájában már a kezelőágyon fekve egy gyógyhatású vezetett meditáció közben az összes kiemelten fontos reflexpontot átmasszírozom. Itt már picit erősebben de még mindig csak addig a pontig amíg az kellemes neked.

Így együtt a testi fizikai síkon és a meditáció által szellemi síkon is elindul a gyógyulás a JÓL-LÉT folyamata.Ha ezt szeretnéd még hatékonyabb szinten tenni ,ajánlom hozzá a testgyertya kezelést akár köldök, vagy a csakrák egyenkénti gyertyás kezelésével.

Talpkezelés 60 perc : 5000 Ft

Talpkezelés 60 perc+ testgyertya kezelés 20 perc :5500 Ft

Ha szeretnéd kipróbálni keress meg időpont egyeztetésre a +36202740385 számon.