+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Spirituális Választerápia SVT

Beszélgetés Felettes Énünkkel

 

EA Spirituális Választerápia (SVT) egy lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat használja a tudatalatti blokkok és az előző életekben elszenvedett sérülések gyógyítására. Célja, hogy megtaláljuk és elengedjük a negatív, korlátozó elképzeléseket.

A Spirituális Választerápia során a tanácsadó megvizsgálja a lélekprogramot, az előző életek energiáit, valamint a tudatalatti blokkokat. Ebben segítségére van a Felső Én: mindenki rendelkezik egy úgynevezett Felső Én bizottsággal,akiket a Szellem, a Teremtő, Isten,vagy nevezzük bárhogy, születésünkkor rendel mellénk, hogy megmutassák nekünk a magunk által önmagunk számára kijelölt utat, és azon terelgessenek bennünket. Ezzel a bizottsággal, illetve saját tudatalatti elménkkel dolgozunk az SVT használata közben.

Az Akasha Krónika és a tudatalatti elme

A vizsgálat során a Felső Én hozzáfér az Akasha Krónikához, vagyis a kozmikus emlékezethez, melyet Jung kollektív tudattalannak nevezett. Ez a krónika tartalmazza a lélek összes megtapasztalását, mintha csak egy óriási könyvtár lenne.

A tudatalatti elme rengeteg hiedelmet hordoz, amelyek lehetnek korlátozóak, okozhatnak szellemi, érzelmi és fizikai sérülést, a vegetatív idegrendszeren keresztül pedig irányítják a fizikai test működését is.

A tudatalatti elmének óriási hatalma van. Olyan, mint egy óriási számítógép. Ha beérkezik egy információ, a betáplált programoknak és a megadott parancsoknak megfelelően jelez vissza. Így szinte önkéntelen, automatikus mechanizmusok szerint reagálunk bizonyos élethelyzetekre, minket érő hatásokra. Azonban kezünkbe is vehetjük az irányítást, hiszen a tudatalattit a tudatos elme programozza a gondolatokon és érzéseken keresztül.

A Spirituális Választerápia egy szelíd módszer, amely a tudatalatti programokban kutatva keresi meg és távolítja el azokat az elemeket, amelyek az egészséges és boldog életvitelben gátolnak bennünket. A módszer által azonban nemcsak a tudatalatti elmét vagyunk képesek megvizsgálni és tisztítani, hanem magát a lélekkrónikát is.

Az SVT során a Felettes Én kitisztít minden diszharmonikus energiát és programot a lélek feljegyzéseiből a múltban, a jelenben és a jövőre vonatkozóan, a régi programokat pedig pozitív energiákkal cseréli fel.

SVT a gyakorlatban

Az SVT módszere egy inga, egy táblázatkészlet, és egy kérdéssorozat használatát foglalja magába. A tanácsadó kérdéseket tesz fel az adott problémával kapcsolatosan, melyekre az inga és a táblázat segítségével a Felettes Éntől kapja meg a válaszokat. Ezt követően kitisztítja a diszharmonikus energiát mind az előző életekből, mind a jelen életből és a tudatalattiból.

Végül a problémát okozó, kitisztított programokat felcseréli pozitív programokkal. Robert E. Detzler, a módszer kifejlesztője fogalmazta meg: “Az SVT eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassuk tudatalatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk, ami jó, pozitív és építő, s kidobáljuk a felesleget.”
Miben segít az SVT?

A teljesség igénye nélkül az alábbi problémákra kaphatunk tisztítást és gyógyítást: – érzelmi problémák, függőségek – kapcsolati problémák (család, párkapcsolat, gyermek, munkahely, stb.) – szeretteink elvesztése okozta trauma – az önbecsülés, önbizalom hiánya – a bőség blokkjai (pénz, karrier) – a sport, a teljesítmény, a siker blokkjai – alvászavarok – stressz – egészségügyi problémák: fóbia, allergia, állandó vagy kiújuló fizikai nehézségek – tanulási nehézségek.

A Felettes Én és az SVT módszere kizárólag és csakis olyan dolgokat végez el, ami jó nekünk, amire szükségünk van, de csak akkor, ha kérjük! A módszerrel nem lehet “rosszat tenni”, vagy akár “illetéktelenül” beavatkozni.

Az SVT tisztítások nagyon sokat segítenek, és megtörténnek a szellemi szinteken. Nekünk azonban ugyanúgy meg kell tennünk a lépéseket itt, a fizikai síkon, ami a tisztítások után persze – én úgy tapasztalom – sokkal könnyebb, mint előtte. De lépni nekünk kell!

forrás: astronet.hu

SVT : 1,5 -2 óra 7.000 Ft