+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Reiki

A Reiki egy energetikai módszer, mely az univerzum energiáját gyógyító energiává alakítja. Betegségek megelőzésére és gyógyítására alkalmazzuk.Egy kézrátételes ősi gyógymód, mely az univerzális életerőre épül. A Reiki energiát közvetítő egy csatornaként működik, akin keresztül az energia a kezelt személy testébe áramlik.Transzcendentális, ezoterikus beavatás, amely csak az utóbbi közel 50 évben vált elérhetővé az átlagemberek számára. Fizikai problémák esetén nyújt hatékony segítséget, a depressziót is megszüntetheti, véd a káros környezeti hatásoktól.Az emberiség szellemi szintjének emelése, magas szintű küldetése.
A Reiki energiája nem azonos a természetgyógyászok által használt bioenergiával. Az Univerzum legmagasabb rendű megnyilvánulásai közül való. Átadására egyedi behangolások után válhatunk képessé.Ez a behangolás az ami a Reikit más módszerektől megkülönbözteti, melyet tanítvány a különféle Reiki tanfolyamokon kaphat meg. A Reiki energia az emberre, a test–lélek–szellem tökéletes kölcsönhatásában hat.

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és a méregtelenítési folyamatot. Beindítja a test energiáit, helyre állítja a fizikai teherbírást. A Reiki megfelelően támogat minden természetes gyógymódot.

A reiki kezelés a toxinok és az energetikai blokkok feloldásával a szervezet öngyógyító képességét támogatja,egyúttal harmonizálja a csakrák működését . A javulás akut esetekben igen látványos,krónikus betegségek esetében hosszabb terápia lehet szükséges. A szervezet védekező képessége erősen befolyásolja a gyógyulás idejét.

  • stresszoldás, energetizálás
  • betegségmegelőzés, a testi-lelki jó állapot fenntartható
  • fájdalomcsillapítás
  • lázcsillapítás
  • influenza, vírusos megbetegedések lefolyásának gyorsabb lefolyása
  • pszichés és fizikai eredetű problémák hatékony kezelése
  • a stresszhatások pozitívabb kezelése
  • akut sérülések (vágás, égés, horzsolás, zúzódás, duzzanat) hatékony kezelése kiegyensúlyozottabb mentális állapot
  • a rendszeres kezelés eredményeként kevesebb gyógyszer használat
  • a test méregtelenítő folyamatinak támogatása

Milyen nálam egy Reiki kezelés

Első alkalommal több időt szánunk egymásra hiszen átbeszéljük a problémád esetleges betegségeket. A kezelések előtt és után megbeszéljük, mit éreztél Te és mit tapasztaltam én a kezelés közben. Ruhában történik a test kezelése , ha szeretnéd a kezem rád teszem ha ez feszélyez akkor csak a feléd helyezem.Halk lágy zene segíti az ellazulást,nyugtató illóolajokat, füstölőket is használok az energetikailag tiszta és barátságos kezelőhelységemben.

A kezelésnél én csupán a csatorna szerepét játszom, a tiszta szeretet és a Teremtő energia segítségével öngyógyító folyamataid kapcsolnak be és visznek a gyógyulás, pihenés,oldott állapot felé.

A kezelés 1-1,5 óra díja alkalmanként 10.000 Ft