+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com
ÖN-ELEM-zés

térkép Önmagadhoz

 

Az általam használt, és nagyra tartott módszerek mindegyikét használjuk ahhoz, hogy megismerhesd a legnagyobb csodát az éltedben… ÖN-MAG-odat.

Rámutatok, arra, hogy miért is jó Neked az ÖN-MAG-odra találás, annak ellenére, hogy talán a legnehezebb de mindenképpen a legmisztikusabb utad is egyben, amikor Önmagad megismered. Minden eszközt bevetünk ahhoz, hogy tudd ki is vagy igazán , és miért,mivégre érkeztél ide. Együtt fejtünk meg Téged.

A külvilágban tett erőfeszítéseink felőrölnek minket és hatalmas energiát emésztenek fel. Ha tudod milyen ösztönerők hajtnak, milyen önvédelmi mechanizmusok húzódnak meg a zsigeri cselekedeteid mögött, már könnyen s egyszerűen állíthatod ezeket a szolgálatodba.
De ahhoz először meg kell, hogy értsd,meg kell, hogy tanuld ÖN-MAG-ad.Egy TÉR-KÉP-et kapsz Önmagadhoz, ÖN-MAG-adról. Segítek abban , hogy egy-egy élethelyzeti nehézségedből kimászni ne hónapokig, olykor évekig tartson.Segítek kimozdulnod, regenerálódnod.

Hiszek abban, hogy a KINT-et csak és kizárólag a BENT-ben tudom megváltoztatni. Hiszek abban. hogy a KINT-edet, a BENT-edben tudod megváltoztatni.
Nem szól másról a “Midlife crisis”, az életközepi válság sem, mint hogy már nem folytatható az élet kifelé, ugyanabban a minőségben. El kell indulnod befelé. MAG-adra találni.

Az egyéni tanácsadás 2 óra időtartamú, Veled dolgozunk és Rólad szól minden.

Amit használunk,használhatunk:

OH kártya rendszere, -SVT-Spirituális választerpia, -Tarot kártya elemzés, -Inga térkép, -Enneagram rendszere, -Az Istenek és Istennők Bennünk archetipológiája, -számmisztika:születési nap számod alapján, -Kronobiológia-Pszichogenetika: születési csakraenergiáid elemzése, Symbolon: szimbolikus kártya a horoszkóp segítségével, Személyiség integráció.

Segítek abban,hogy jellemzésed alapján milyen önismereti utak a jól működőek Nálad. Együtt összeállíthatunk egy tervet merrefelé indulj el ha másképp, más minőségben szeretnéd folytatni az életed. Milyen módszerek adhatják Neked a legtöbb segítséget.

Díja:12.000 Ft / 120 perc (két óra)