+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Metamorf masszázs

 

A „metamorfózis” szó görög eredetű,jelentése: átalakulás egyik formából a másikba, átváltozás, alakváltoztatás, formaváltoztatás.

Életünk során, előző életeinkben és a magzati korban különböző hatások, lelki hatások érnek. Pillanatok sokasága, raktározódik el a tudat legmélyén (fájdalom, trauma, szeretetmegvonás, megaláztatás, magány, stb). A lélek minden megélt pillanatra emlékszik. Ezek a blokkok gátolják a harmonikus energiaáramlást, ez hat a tudatra, az életünkre.

A metamorf masszázs – érintésterápia, egy olyan lelki oldó technika, mely felszabadítja a lelket a tárolt fájdalmaktól, így teljes, harmonikus és egészséges életet élhetünk.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás és sokk a gerinccsatornában raktározódik. Itt futnak, azok idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják.

Erről szól a metamorf masszázs: a gerinc területéről szabadítja fel a blokkokat. A gerinc reflexpontjait célozza meg ezeken a területeken. A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. Lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen stimuláljuk ezeket a pontokat.

Ez a technika hagyományos értelemben nem masszázs. Érintéssel lágy finom mozdulatokkal dolgozunk a láb, és kézfejen, a fejtetőn gerinc reflexpontjain. Így stimuláljuk a gerincet, és a keletkező energiahullám szinte kilöki, kiveti magából a gátakat.

A metamorf masszázs három múlt-síkon old. Az előző életekből áthozott még feldolgozatlan, gátló élmények feloldásában, a magzati korban, illetve fogantatás körülménye, valamint a születés utáni életben kialakult lelki gátak oldásában.Így tökéletes kiegészítője a Család és lélekállításoknak.

Megszünteti a gátlásokat, félelmeket-fóbiákat, szorongóérzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Visszakapjuk vagy rátalálunk önbizalmunkra, Életigenlés „szövődményeként” megszűnnek a pszichoszomatikus tünetek. Hat a körömrágásra, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra. Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, idegbecsípődések, csont – és fogproblémák, hajhullás, torok – és fülfájás. Gyógyul a gyomorfekély, cukorbetegség, allergia, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség.

Egyetlen más típusú, kezeléssel nem ütközik, sőt pozitív hatásukat felerősíti.
A kezelés gyermekeken is végezhető.

Általában 3-5 kezelés ajánlott, 50 perc/ alkalom.

Kiegészíthető testgyertya kezeléssel ami az ellazult állapotban még hatékonyabban fejti ki hatását.

Metamorf masszázs 6000 Ft/ alakalom