+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Lélekgyógyító oldás,

Emléksúlyok felszabadítása,

Egyéni  tanácsadás

ONLINE is

Életünk során megannyi megoldandó feladat, akadály, fájdalom, veszteség és trauma ér Minket. Elfogadva az Élet Ránk mért feladatait haladunk, tesszük a dolgunkat, újra és újra talpra állunk.

De minden egyes traumánál sebzik a lélek, sérül a személyiség, a szeretet áramlása egyre akadozik.

Sem Önmagunkat sem a körülöttünk lévőket nem tudjuk Lényünk teljes, tiszta szeretetével biztonságba burkolni.

Néha, mikor a családrendszer túlterhelt vagy fájdalmakkal teli, akár az előző életek lenyomatai nagyon hangsúlyosan jelennek meg életünkben, egészen fiatal korunkra is levertté, fásulttá, célvesztetté válhatunk. A test fájdalma a lélek kiáltása a gyógyulásért. Különösen akkor kell hasonló visszahúzó erőkre gyanakodnunk, amikor az életünk nehézkesebb vagy akadályokkal teli, holott ennek nincs logikus magyarázata.

Mert a lélek nem logikus. A lélek érez és tud. Tudja  amit TE nem tudsz, érzi  amit TE nem érzel.

A lélek fáj, elfárad és kiég…

Ebben lehet segítségedre a lélekoldása.

Beszélgetéssel, asszociációs kártyák segítségével, egy teljesen tudatos, mégis egy ellazult módosult állapotban való meditációban megkeressük azt a pillanatot vagy történetet ahol elcsúszott a Rend-szered.

Legyen az, a jelen életvezetésedben való fájdalom, feszítő nehézség, vagy generációs probléma, ami rég húzza a család Rend-szered. Előző életes elakadás vagy egészen komoly társadalmi konzekvencia miatti hátrány megélése, – a Felismerés-Megértés-Elfogadás-Tisztázás-Új Minta megalkotásának- folyamata mindenképpen felszabadít. Visszavezet az ÉN-hez, a való Önmag-odhoz, aki már nem alkuszik meg a Világgal. Tudja honnan és miért jött, egyben tudja azt is hová tart. Eddig nem tapasztalt béke, nyugalom és tudatszint emelkedés jön létre Benned. Így már másképp, magasabb nézőpontból tekinthetsz Életedre, létezésedre.

Ha oldódik a stressz, könnyebb a lélek, nem fáj a test és a Szív is teljes erőből lüktet, megannyi lehetőség, megoldás és csodás segítő ember érkezik el Hozzád.

Ez a gyógyító ülés, beszélgetés 2 óra időtartamú és díja 14.000 Ft

Online is van erre lehetőség időtartama 1,5 óra és díja 14.000 Ft, előre utalással

Időpont egyeztetés e-mailben a furiankrisztina72@gmail.com címen vagy a +36202740385 telefonszámon.