+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Család és rendszerállítás 2020 Március 14-én 9 órától

Óriási teher a léleknek, a család felé való elköteleződésből és a legmélyebb szeretetből fakadó, sorsazonosság, sorsközösség felvállalása.
Őseink történetei bennünk és az utódainkban élnek tovább, alakítják a mindennapi életünket. Legtöbb esetben ezeket nehézségként, negatívumként, SORS ként éljük meg. Tudatalatti mintáink vezérlik az életünket, szoktuk mondai, ez az ‘ÉN SORSOM’.
Carl Gustav Jung írta, mindaz, ami a tudattalanból, nem kerül fel a tudatos tudatba azt az életünkben SORS- ként, visszatérő motívumként éljük meg.
A Család és rendszerállítás, ezeket a SORS- ként visszatérő mintákat segít tudatos szintre hozni, hogy megértsük a program mögött meghúzódó fejlődési lehetőséget, meglássuk benne azokat a viselkedési mintákat, amely hatására egyre több erényre tehetünk szert. Mert minden tapasztalásnak meg van számunkra a pozitív hozadéka.
Az előző életekben felhalmozott karmikus adósságok és a család közös sorsa az, ami a család és lélekállításokban megmutatkozik. Megérthető és így könnyebben feldolgozható egy-egy nehéz élethelyzet általa. Az oldó mondatok és a teherletételek hatására szinte hatalmas energiával érkezik az új kép az állítási folyamatba. Ezt befogadva, ezt a képet megőrizve indulhatunk el egy más, cseppet sem eseménytelen, de izgalmas új úton… folytatva tovább a nagy utazást.

Következő szegedi családállítás 2020 Április 18.

Segítői díj: 4.000 Ft

Állíttatói díj: 12.000 Ft

Kérlek hogy segítőként is jelezd a részvételi szándékod.

Ha mégsem tudsz eljönni kérlek ezt is jelezd.

tel: +36202740385   email: furiankrisztina72@gmail.com

Helyszín:Szeged, Moszkvai krt. 23 III em 12 es kapucsengő. Bejárat a Móra utca felől a műhellyel szemben lévő kapu