Ismertető a Családállításról, Csongrádon 2019 Február 20.-án 17 órától

Szeretettel hívlak és várlak az előadásomra, a családállítás módszeréről. Szeretném ezt a csodálatos módszert bemutatni ,miért is ebben találtam meg a megoldást az elakadásaimra,remélve,hogy Titeket is éppen úgy elvarázsol ahogyan engem közel 10 évvel ezelőtt.
Alapvetően befelé figyelő ember vagyok, de ez a technika nyitottá és kapcsolódóvá “avatott”.
A program elején egy kis ismertető előadást tartok, de szeretném ha az időnkben,amit egymásra szánunk inkább a beszélgetés,a kérdések és válaszok szerepelnének túlnyomóan.

A gyerekek csak ritkán vagy soha nem mernek teljesebb és boldogabb életet élni, mint szüleik. Tudat alatt hűek egy többnyire kimondatlan, rejtetten működő családi hagyományhoz. A családrendszer terápia az úgynevezett családfelállítás módszerrel lehetőséget talált arra, hogy a tudat alatt tovább ható családi kötések és kényszerek felszínre kerüljenek.
Bizonyos problémák oka abban az örökségben keresendő, amelyeket hallgatólagosan veszünk át általában több generációval korábbról.
Szükséges, hogy meglássuk saját történetünket és szembenézzünk vele. Aki ezt nem teszi meg, minden megoldatlan problémát magával cipel, és kapcsolataiban gyakran hasonló problémákba ütközik. A családfelállítás során megismerjük történeteink hátterét, és feloldhatjuk az azokból származó kötelékeket.

Bertold Ulsamer : Gyökerek nélkül nem lehet repülni

A program ingyenes.

A programra bejelentkezni a +3620/274-0385 számon tudsz nálam.
Cím: Csongrád Dózsa György tér.4

Kérlek ha valamiért mégsem tudsz eljönni azt is jelezd,hogy a létszám kontrollálható legyen.