+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Egyéni állítás

Változik a körülöttünk zajló Világ, ezzel együtt változtak az igények. A hagyományosan csoportban zajló Rendszer és Családállítások helyét tapasztalatom szerint, nagyban átvette az egyéni állításos módszer.  Ennek számos előnye van, pl. ha valaki nem szeret, vagy nem tud mások előtt megnyílni. Könnyebben kialakul a bizalmas légkör, a kettőnk közt kialakuló kölcsönös tisztelet és egymásra hangoltság eredményeként. Egyénreszabott ütemben, és a Te igényeidnek megfelelően tudunk haladni. Személyesebb, bizalmasabb kapcsolat alakul ki, lehetőség van részletesebben beszélni a problémáról és az azzal kapcsolatos állításról. Más önismereti eszközök- Tarot kártya, Coach kártyák- is könnyebben alkalmazhatóak kiegészítésként. A családállítás gyógyító ereje és hatása minden esetben megegyező a csoportos munkával, itt a kettőnk közt létrejövő bizalom, és az, hogy maximálisan Rád koncentrálunk ebben az időben, adja az esszenciát hozzá.

Számos módszert tanultam, és tapasztalatokat gyűjtöttem be az elmúlt néhány év során, amisokkal nagyobb teret ad a személyes, egyéni kapcsolódásban Veled, aki engem választasz élethelyzeted megoldásának támogatására. Bevallom szeretem, és hozzám is közelebb áll ma már ez a módja a rendszerállításoknak. Így tudjuk a leginkább kiaknázni az eddig elsajátított tudásom, a sok éves tapasztalatot, és azokat a képességeinket, amit akkor ott aktivál a Tér számunkra.

A találkozásaink során családi történetek bukkannak elő, amikről tudtunk vagy nem, vagy akár csak családi mendemondaként fél füllel jutott el hozzánk. Esetleg egy olyan esemény köt össze minket valakivel, akire már nem is gondolunk, régen letudottnak véltük a történetet. Leginkább a szerelmi és a gyermekeinkkel kapcsolatos, mélyre temetett fájdalmakkal találkozunk. Ilyenkor mélyről szakadnak fel a sebek, amiket nem könnyen mutatunk meg a társaink felé. Itt mi ketten együtt éljük át és gyógyítjuk be azt, amire akkor fátyol került, vagy a túlélés érdekében kellett traumákat magukba fojtaniuk az előttünk született őseinknek, akár az éhínség, akár a háborúk félelmei és kétségbeesései közt.

Mély és erős hatása szinte rögtön elindítja bennünka változásokat, az átalakulást, és a szándék, amivel érkeztél dolgozni kezd. Így kialakul egy kép, egy valós kép arról, hogy a személyekben – és legfőképpen a saját lelkedben – valójában mi zajlik. Gyakorlatilag szinte újra indítjuk a rendszert, és lehetőségünk lesz másként cselekedni, másként élni…változtatni…változni

Alkalmanként 1,5 óra

Díja 14.000 Ft/ alkalom