+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com
Családállítás

A történet akkor változik meg, ha meggyógyítjuk a szívünket. Történetekből állunk, semmi szégyellnivaló nincs ebben.Vagy átdolgozzuk magunkat a történeten, vagy a történet fogja átdolgozni magát rajtunk.

Jeff Brown

A családállítás a legjobb módszer arra, hogy irányba tegyük az életünket, kapcsolatainkat átlássuk és megértsük. Befogadjuk Élet, az Univerzum, a Család, és a Szeretet legmagasabb szintű REND-jét, életünk megváltozik. Sorsod könnyebb lesz, felszabadulsz terheid alól, és teljessé válik az életed. A te változásod automatikusan kihat a környezetedre, így az is változni fog.

Bert Hellinger a nyolcvanas évek végén alkotta meg családfelállítás módszerét. A pszichoanalízis, a hipnózis, a tranzakció analízis, és a családterápia módszereit saját tapasztalataival vegyítve túllépett a hagyományos nyugati pszichológia keretein. Hellinger nevéhez fűződik a felfedezés miszerint létezik egy közös családi lélek, mely egy olyan energiamező, ami meghatározóan irányítja az egyes emberek életét. Nehéz sorsunk, bonyolult élethelyzeteink, problémáink gyökerei tehát a családunk történetéből olvashatjuk ki e módszer segítségével.

Az állítást végezhetjük egyénileg is, de a csoport energiája és a segítők tévedhetetlen jelzései sokkal tovább visznek, és mélyebb megértést adnak. Nagyon fontosnak tartom a segítőként való rendszeres részvételt családállításokon, itt van lehetőségünk belehelyezkedni minden és valóban minden élethelyzetbe. Megélhetjük, hogy elhagyunk és elhagynak, szeretünk és gyűlölünk, félünk és óriásiak vagyunk az életben. Átérezhetjük és megélhetjük a sok fájdalmat, félelmet, örömet, határtalan boldogságot, amit őseink elődeink éltek meg. Hatalmas erőt és tisztulást ad a gyógyító Tér.

Miben segítenek az állítások és a segítői rendszeres részvétel?

Szülő-Gyerek Kapcsolat

A szülők és a gyerekek közti kapcsolat zavarait, nehézségeit oldja. A családi rend helyreállításával, a kapcsolatok újra szeretettelik és mélyek lehetnek.

Párkapcsolat Javítása

Elengedhetjük és lezárhatjuk régi párkapcsolatainkat. Megújult szemlélettel valódibb és őszintébb párkapcsolatot alakíthatunk ki.

Önmegvalósítás

Alaposan megismerhetjük önmagunkat, így nagyobb önbecsülésre és önbizalomra, életerőre tehetünk szert. Teljes, sikeres autentikus életet élhetünk. A belső gyermek gyógyulásával a kreativitásunk is felszabadulhat.

Önmagunkba vetett hitünk megerősítése

Felfedezzük valódi értékeinket, így már elfogadjuk az élet ajándékait és könnyebben vesszük az akadályokat.

Testi-Lelki Egészség

Ráláthatunk betegségeink és függőségeink eredetére. Oldjuk a tudatalattinkban lévő blokkokat, gátakat.

Veszteségek Feldolgozása

Segít a minket ért fájdalmak és veszteségek feldolgozásában, elhunyt szeretteink utáni gyászunkban, és a nehéz, az élet élését nem szolgáló kötéseink elengedésében.

Mit „kell” tennünk segítőként?

Semmit… Mikor kiválasztanak egy-egy képviseletre, „szerepre” megállunk, és kissé visszahúzódunk, míg el nem érjük az ürességet, mely tudja fogadni az általunk képviselt személy érzéseit, rezdüléseit.
Az ember teret enged a történésnek és azok hatásainak anélkül, hogy beavatkozna. El kell felejteni pl. minden eddigi saját tudásunkat és tapasztalatunkat. Ez a tapasztalás más síkokról jön és ajándékba kapjuk a gyógyító TÉR-től, ilyenkor egy másik erő működik, melynek része vagyok, ez a Lélek. Ez a módszer az, amikor az ismeretlenből indulunk és együtt rezegve azzal, ami megmutatkozik, egyszer csak megmutatkozik a REND és helyreállnak az energiák.

Ezt a REND-et nem lehet befolyásolni, sokszor nem logikus és mindig csak megközelítőleg tudjuk megérteni.