Egy Napos Tarot Nagy Arkánumok Alaptanfolyam 2019 Május 11.-én 9 órától

Miként használd önismeretre, útmutatásra?
Miként és hogyan lásd másképp az akadályokat?
Mi a Tarot valódi lényege?
Hogyan használd önismereti eszközként és hogyan “jósolhatsz” vele?
Kevesen élünk helyes ÉN- képpel, ön elfogadásban. Belsővilágunk megismerése lelki folyamatokon át, tapasztalás útján történik Személyiségünk működését tanuljuk egy életen át. Ezek felismerése a kulcs ahhoz, hogy elfogadjuk és megváltoztassuk ezeket a nem tetsző jellemvonásainkat.Jó esetben a lelki folyamatot önelfogadás, önszeretet követi, ami után könnyebben járjuk az utunkat tovább, felszabadultabb életet élhetünk, fizikai betegségeink gyógyulásnak indulnak.
Ezeket a sorsszerű lelki folyamatokat elemezhetjük a legalaposabban és behatóbban a TAROT kártyával. Belsőnk legmélyére érhetünk a kártyák és a rajta lévő szimbólumok értelmezésével.
Téves az a hit, hogy a kártya használatához különleges képesség szükséges, bárki, akit igazán érdekel, elsajátíthatja e csodás technikát.A kártyák szimbólumai hétköznapi eseményekhez éppúgy kötődnek mint ahogyan a spirituális fejlődésünk szakaszait mutatják be, mítoszai, tanmeséi közel állnak hozzánk, így üzenetei könnyedén érthetőek, és folyamatában világítják meg a problémát.
Segít a helyzet felismerésében, rálátást ad az élethelyzetre, a jelen szituációra érvényes. Mindig az adott pillanatban érvényes, és azonnal felülíródik, ha új érzés, helyzet, cselekedet, újító gondolat születik meg a kérdezőben.A lehető legalkalmasabb, leggyorsabban eszköze annak, hogy feltárjuk a jelenlegi helyzetet, útmutatást kapjunk a jövőnk kimeneteléhez. Megmutatja, hogy mi várható, ha semmit változtatunk, és lehetséges alternatívát mutat a jobb irányba forduláshoz.

1,Megismered a nagy Arkánum 22 lapját, és vele a tudatosodás lépéseinek üzeneteit, állomásait, melyek egy-egy életszakaszodban segíthetik döntéseidet.
2,Megtanulhatsz néhány kirakási modellt is,
3,Gyakorlunk , kin máson mint ön magunkon
4,Ajándék egyéni gyakorló óra (60 perc) ahol,előre egyeztetett időpontban,gyakorolhatsz a segítségemmel.Kezdetben sok-sok információnak kell összeállnia a fejedben. Hogy magabiztosabban használd a Tarot kártyádat, segítek a tudásod elmélyíteni azzal, hogy személyre szabottan gyakorlunk.Ez nagyon sokat tehet hozzá a kártyákkal szerzett gyakorlatodhoz. Ennek a konzultációnak a díja benne van a kurzus árában, ezért itt külön nem kell már fizetned!!


Saját kártya pakli szükséges!


Kis csoportban max: 6 -8 fő fogunk dolgozni,így baráti társaságban, jó hangulatban, optimális ritmusban tudunk haladni.

A program kb. 17 óráig tart.Díja: 16.000 Ft
Jelentkezni a +3620/274-0385 számon tudsz