+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Csakra harmonizáció

 

Csakra harmonizációs nap a harmonikusan és egészségesen működő csakrákért. Ezen a napon az energia központunkra fókuszálunk.

Csakráink töltöttsége, tisztasága, alul- vagy túlműködése erősen hat életterületeinkre. Amíg az alsó csakrák az anyagi világ, a párkapcsolat és az önakaratunk-önmegvalósításunk érvényesítéséért “felelős” , úgy a felsőbb csakráink a kommunikáció, a megérzések és az Istenivel való kapcsolódásért hivatott felelni. Ezt a két, -alsó és felső csakrák- területet köti össze, tartja egyensúlyban szívcsakránk. Egészségünkért, testi-lelki jó létünkért, érzelmi biztonságunkért fontos a harmonikus működésük, és állandó, tudatos figyelmünk ide irányítása. Ezen a napon kapcsolódunk mind a hét csakrával, a csakra állítások módszerével, megerősítő vizualizációkkal, gyakorlati tanácsokkal. Illóolajokat használunk az adott csakrára hatva. Indiából, Keralából az illóolajak őshazájából hozott esszenciális olajakkal kenjük magunkat.

A program egész napos, 10-17 óráig tart. Hibrid módszert alkalmazva, ONLINE is tudsz csatlakozni ha nem tudsz/szeretnél személyesen részt venni a programon. Személyesen 7 fő tud maximáltan részt venni, kérlek jelezd minél előbb a részvételi szándékod.

A nap hozzájárulása: 15.000 Ft

Ebédszünetet tartunk, enni-innivalót kérlek hozz magaddal, figyelve ezen a napon a könnyű, lehetőleg mono táplálkozásra. Minél könnyebbé tesszük ezen a napon az emésztésünket, annál hatékonyabban tudunk tisztulni, erősödni. Gyógy tea, tisztított víz, bio kávé lesz helyben, ezt én biztosítom.

Várlak szeretettel ha felkeltette a program az érdeklődésed