+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Csakra állítás

Enerváltság, lehangoltság, krónikus fáradtság, amikor minden rendben, de még sincs bennünk tűz, életerő, szenvedély… az Ősbizalom elvesztése.

Ha a problémák és nehézségek ellenére is bízunk abban, hogy az életünk jó irányba tart és pozitívan szemléljük, minden kétségünk ellenére akkor az Ősbizalmunkból táplálkozunk, onnan merítjük az erőt, a kitartást, és a szenvedélyt, ami az életünk motorját táplálja.

Az ősbizalom helyreállítása spirituális megoldások nélkül lehetetlen, a saját szellemi vezetésünkkel való közvetlen kapcsolat megadja azt az iránymutatást, amire támaszkodni tudunk.
Ez a hiány erősen utal a gyökér csakra alul működésére, így – a Csakra állítás,- a Család és lélekállítás technikájával, az alapcsalád kidolgozása után ajánlott és a CSAKRA rendszerünk harmonizációjával enged újra rácsatlakozni azokra a külső forrásokra, amik által már egy megtisztított úton, nyitott szívvel és nyitott, jól működő csakrákkal veheted fel azokat az energiákat, minőségeket, amik szintén az Ősbizalmat erősítik.Az ős (ÖN) bizalom az önmagadba vetett hit és bizalom tökéletes elegye és az életed szenvedéllyel való megélése.

Mikor a csakráink egymást támogatva, harmonikusan működnek,stabilabbá válunk,közelebb érezzük magunkat valamihez, amit mind keresünk. Visszatalálsz a forrásodhoz… s mi táplálná az embert erősebben, mint saját Önnön forrása?

Önmaga…