Blog

Tarot… a felsőbbrendűvel való kommunikáció Alfája és Omegája

Atlantiszi ősi tudás vagy csak egy egyszerű, szórakoztató jóskártya?

A válasz egyszerű. Ki mire és hogyan használja. Ha fejlődésed egyik lehetséges eszközeként tekintesz rá akkor akként is fog működni, így visz az elmélyült önismeret felé. A DELPHOI JÓSDA felirata: GNOTHI SEAUTON! Ismerd meg önmagad!  “Ismerd meg önmagad és tudni fogod sorsodat, mert a sorsod te magad vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja a jövődet. Változtass magadon és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat és el tudod fogadni majd a sorsodat is.” Mózes az egyiptomi papok által őrzött titkot, a tarot képében vitte magával Izrael népének kivonulásakor, Palesztinába. Ezt alátámasztani látszik az a szoros kapcsolat, amely a tarot és a Kabbala, valamint a héber ábécé között kétségkívül rejlik. Ilyen párhuzam a nagy arkánum 22 lapja és a 22 héber betű, de a betűk és a lapok közötti kapcsolat is. A Kabbala a 10 különleges isteni tulajdonságot ábrázoló szefírája alkotta köröket, a 22 beavatási út köti össze. A 22 út az isteni tulajdonságokkal összhangban épp úgy megtalálható a héber ábécében, mint a Tarot a nagy arkánumának lapjain. Ez értelmezhetjük úgy, hogy tarot mutatja az utat a magasabb rendű élet minőségbe Én így használom…

—————————————————————————————————————–

Gyermekeink halk sóhaja…

Szülői szerepminták

A családok széthullása és problémái leginkább abból fakadnak, ha a szülők nem állnak a helyükön,nem vállalják a szerepükkel járó felelősséget, nem a saját feladatkörüket élik. A szerepek felcserélődése,ha a gyerekek a „nagyok”illetve a szülök, nem a rendnek megfelelően vannak jelen, megnehezítik és ellehetetlenítik a családias légkört. Valami hideg költözik az otthonokba, halkan sóhajtanak a gyermekek…

Hogy tudjuk mi a REND-nek megfelelő jelenlét nézzük kinek mi is a főszerepe a családban.

ANYA

Az anya elsősorban a szeretetet, a gondoskodást nyújtja, megértő és elfogadó hátteret biztosít. Ő a családi egység megteremtője. Szeretetteljes meghitt otthont teremt, az ő tiszta szeretete élteti a családot.  Ha az anya nem áll a helyén a családrendszerben, vagy nem megfelelően látja el a misszióját, ezek a minőségek a gyermek életében sérülnek, nem lesznek teljesek a megélései. Ezt az energiát csak az anya pozitív jelenléte biztosítja. Ha az anyában nem a szeretet működik kizárólagosan, akkor az érzései helyett az eszméivel fogja a családot működtetni. Elvárások és feltételek nehezítik meg a család életét, merevség és valami ridegség költözik a családok életébe.

A szeretet ellenpólusa nem a gyűlölet, hanem a félelem. Minél erősebb bennünk a félelem illetve a szorongás annál kevésbé áramlik a családban a szeretet. Ha az anya elkülönül, a gyerekekben automatikusan megjelenik a félelem és elindul a leválási folyamat. Ez felnőtt korunkra is kihat, hiszen az anyai szeretetet semmilyen más szeretet nem pótolhatja. Az ítélkezés és a szeparáció biztosan ennek az áramlásnak a sérülését jelzi.

Ezek a tünetek, amik felhívják a figyelmet arra, hogy valami nincs rendben, valami elzáródott. Ha az édesanya ezt meglátja és átérzi, szinte biztosan elkezd módot keresni arra, hogy ezt a folyamatot tudatos munkával helyreállítsa.

Erre hivatott a családállítás, ezt a folyamatot csak ezzel a módszerrel lehet korrigálni és pozitív jövőképet mutatni egyben.

Az állításokban ezt az érzést adjuk oda az állíttatónak, hogy igen van édesanyja, illetve azt, hogy ő olyan anya, aki a helyén áll és vállalja a felelősségét. Szeretetet és törődést nyújt, teljes szívvel áramoltatja a szeretet energiáját, amit csak az édesanya adhat. Egység teremtődik és ott, akkor, ettől az újraindult áramlástól valami megváltozik. Az ember lelke és szíve átmelegszik, életében sok minden megváltozhat.

Mik lehetnek a tünetek?

Kisgyermekek elkezdenek befelé fordulóvá válni

Félelem, szorongás, ítélkező életszemlélet

Közömbösség

Párkapcsolati problémák

Nőgyógyászati gondok, akár meddőség

A saját anyai működésünk nehézkes

Hogy hogyan éljük meg, milyen dinamikákat működtetünk a párkapcsolatokban, azt is a szeretet energiánk minősége szabja meg.

A sérülés okai lehetnek:

    Súlyos bántalmazás, erőszak

Ha generációkkal ezelőtt jelent meg az erőszak, vagy a jelenlegi családban azonnal az elszigetelődés fog megjelenni, hiszen a gyermek nem képes többé bízni, nyitott lenni. Visszaéltek a tiszta és nyílt szeretetével. Éppen az bántotta, akitől a legtöbb szeretetet, gondoskodást kellene kapnia. Ezt a megrázkódtatást szinte lehetetlen egyedül feldolgozni, mindig elveszett és gyenge lesz.  Ha megérti,hogy a történet az ő története, ettől és ezzel együtt az övé az élete, akkor újra elindul a szeretet áramlása benne, megtalálhatja a szerepeit és kiegyensúlyozott életet élhet.

    Apa korai elvesztése, vagy ha nem tudta elengedni még

Az anyák azonnal két szerepet fognak betölteni a válás után, hiszen az apai energia legtöbb esetben kivonódik, rosszabb esetben az anya le is mond az anyai minőségről, hiszen a gyermek eltartása biztonsága az ő felelőssége lesz. Így a gyermek sérül. Az a kép benne, hogy hogyan is működik egy anya sérült lesz. Ebből következik, hogy egy sérült mintát fog továbbvinni, továbbadni. Így lesznek a nők kemény karakterek, akiket szinte lehetetlen megközelíteni. Az apa korai halála esetén különösen fontos a szakember bevonása, merjünk segítséget kérni. Ha a felnőtt korú anya még gyerekként szenvedte el az apa halálát, szintén az elengedés folyamatát célszerű állításban végigkísérni. Azt a tényt kell elfogadni, hogy a saját sorsunkat csak elfogadni és tisztelni lehet, mert minél kevésbé adjuk meg magunkat neki annál nehezebb lesz az élet változásait rugalmasan kezelnünk, annál inkább érezzük az életet „sorscsapások” sorozatának.

    Korábbi szerelmek, le nem zárt kapcsolatok

Mindannyian érzelmi alapon működünk. Nők férfiak egyaránt. Akkor is, ha ennek sokszor az ellenkezőjét próbáljuk elhitetni elsősorban önmagukkal, de a külvilággal is. A kapcsolatainkban mindenképpen. Túl gyorsan, sokszor az előző szerelem meggyászolása nélkül ugrunk bele az új kapcsolatainkba. Szívünk, ha még nem vagyunk „túl” a szakításon, nem áll készen egy új egyesülésre. Gyakorlatilag ott vagyunk és „játsszuk” a kapcsolatot, de energetikailag még az előzőben vagyunk, az előzőt keressük az újban. Esetleg a senki földjén ahol még terméketlen a talaj, nem alkalmas az új életben tartására és táplálására.

    Halva született gyermek, vetélés, abortusz

Ha az anyának, meg nem született gyermeke esetleg több is volt, akkor ezek a gyermekek is pontosan ugyanúgy a családhoz tartoznak, mint az élők. Ha az anya tudott a terhességről, elvetélt vagy abortálta, akkor a veszteség fájdalma miatt vagy az esetleges önvád miatt nem tud a megszületett gyermekhez megfelelően, tiszta szeretettel kötődni. A hiány akkor is ürességet kelt az anyában, ha nem is tudott a terhességéről, mert lélekszinten érzi, nem tudja beazonosítani csak a hideg űrt és ürességet érzi magában. Mikor az anya képtelen kötődni gyermekeihez szinte biztosak lehetünk a meg nem született testvér mivoltában. Ha az anya megélheti fájdalmát, elköszönhet, megsirathatja gyermekét, akkor szíve megtelik szeretettel, újra teret ad magában az érzésnek meglátja az élő gyermekét, újra kapcsolódik és szeretetteljessé tud válni.

…………………………………………………………………………………………………………………………….

Eltávolodtunk… mind,kollektívan eltávolodtunk attól a valamitől,ahol még biztonság,ősbizalom és belső béke uralkodott.Eltávolodtunk a Teremtőtől,attól a tökéletes REND-től,ahol még a boldogság LÉTelemünk volt.Ma amikor a tudomány az Isten és csak gén kezelt növényeket ehetsz, az ember mindent felülír amit a természet megalkotott.Mindent átalakít,hogy “jobbá” tegyen.Mégis… az elmagányosodás és a boldogtalanság jellemző a Világban.A legősibb Energia amihez visszakapcsolódni csak önszántunkból tudunk, belőled,benned indul el.Rajtad keresztül nyilvánul meg kifelé a világod felé.Keresd azt a Fényt belül,magadban, és kívül a körülötted élőkben, amit ha táplálsz,vissza és újra rátalálsz arra a forrásra,ahol az égi támogatás, szeretet és a legmagasztosabb béke honol.

————————————————————————————————————————-

Ajándékok az utadon

Gondoltál már arra, hogy az utad során mennyi-mennyi ajándékot nem veszel észre?! Mennyi ajándék és öröm mellet sétálsz el leszegett fejjel?!

Embereket, helyzeteket, lehetőségeket, de néha csak egy mosolyt a mögötted sorban állótól. Elveszünk abban, hogy az élet negatív oldalát fókuszáljuk. Miért… mert így rögzült, ezt hozzuk. Mondják, a magyar az egyik legszomorúbb nép. Mi azt mondjuk erre, hogy jó okunk van rá. A történelmünk, a gazdasági helyzetünk.

 Én ezt más szemszögből szeretném megnézni és talán Te is éppen itt tartasz, hogy új és más látásmódot engedj be a világodba.

Az ajándékok, amiket az utad során hátrahagytál, talán még most is ott vannak. Csak le kell érte nyúlnod. De ehhez előbb el kell hinned azt, hogy érdemes vagy rá, megérdemled. Nem könnyű megszerezni, hiszen ehhez kissé vissza és befelé kell tartanod. Vissza az időben, de éppen csak annyira, hogy megvizsgáld azt az élethelyzetet, akkor ott észrevetted –e az üzenetet, az ajándékot?!  Mi kellene ahhoz, hogy el hidd a sors kegyeltje vagy és az úton mindig tartogat neked valamit. A legnehezebb helyzetekben is. Miért vársz, várunk sok és erőteljes jelet?!  Mi volna ha, elkezdenél az apró jelekre figyelni, hinni az piciny csodákban.

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, nem, nem vagy érdemes erre és nem érdemled meg ezeket az örömöket.

Mert ezekre nem érdemesek vagyunk, nem kiérdemeljük, mint a jó jegyet az iskolában. Nem megdolgozunk és a valamit-valamiért piacon szerezzük be. Az élet maga az ajándék! Az, hogy itt és most tehetsz önmagadért, a világodért a téged körülvevő mini-csodádért. Amit már megkaptál, amit birtokolsz. A családod, a barátok, szülők, elismerések. Igen tudom, vannak nehézségek és vannak ember próbáló feladatok az életedben.

De az is lehet egy ajándék, ha ezt felismered, hogy igen ez a tiéd senki másé. Ezt vállaltad, erre indultál az igazi nagy utadon.  Hogy megtapasztalod és fejlődsz ebben, és ezekhez feladatokra, kihívásokra van szükség. Ha a komfortzónán belül maradsz az kényelemes és biztonságos. És mi itt a földön erre is játszunk, kényelemre és biztonságra.

De vajon amíg így tettél, így éltél, a biztonsági körön belül játszottad a társasjátékot… minden ajándékot felszedtél és megéltél az utadon?

Csak csendesedj el, zárd ki kicsit a külvilágot és tedd fel magadnak csendesen a kérdést… Minden ajándékomat kicsomagoltam már?!

————————————————————————————————————————-

Enerváltság, lehangoltság, krónikus fáradtság, amikor minden rendben, de még sincs bennünk tűz, életerő, szenvedély… az Ősbizalom elvesztése.

 

 Ha a problémák és nehézségek ellenére is bízunk abban, hogy az életünk jó irányba tart és pozitívan szemléljük, minden kétségünk ellenére akkor az Ősbizalmunkból táplálkozunk, onnan merítjük az erőt, a kitartást, és a szenvedélyt, ami az életünk motorját táplálja.

Az ősbizalom azt jelenti, hiszünk abban, hogy az életünk jóra fordul, még akkor is, ha sokszor kétségek mardosnak bennünket.

Az ősbizalom elvész, ha a szülők vagy nagyszülők, előző generációk felől elakad a családban az energetikai áramlás, a gyerek-aki akár már felnőtt legtöbb esetben- egyikre sem tud támaszkodni. A sérülés itt a szeretet áramlása.

Az ősbizalom helyreállítása spirituális megoldások nélkül lehetetlen, a saját szellemi vezetésünkkel való közvetlen kapcsolat megadja azt az iránymutatást, amire támaszkodni tudunk.

A szeretet, így az élet forrása a szív, de a múltban, előző életekben megélt traumák blokkokat képeznek, s ezzel a szeretet önmagunk felé áramlását saját magunk blokkoljuk öntudatlanul. A szeret, ősbizalom hiányának felszabadításának kulcsa az, hogy meg tanuljuk önmagunkat jól szeretni, szeretetből saját magunk legyünk a generátor, s ami túlcsordul rajtunk, megosztunk másokkal, akik szintén felénk áradó szeretettel viszonozzák.

Ez az Ősbizalom… Az önmagadba vetett hit és bizalom tökéletes elegye és az életed szenvedéllyel való megélése.

Terápiában többféle módszert is alkalmazok ennek a bizalomnak a helyreállítására.

Az egyik nagyon hatásos módszere ennek az oldásnak, újraindításnak a „Rebirthing”. Olyan spirituális módszer, amit a meditációban nem túlgyakorlottak is könnyedén véghez tudnak vinni, hiszen vezetett meditációban, de mégis teljes öntudati állapotban történik a kezelés. Itt az utad célja a köztes Lét, ahol újra csatlakozhatsz a Teremtés energiáihoz és a családból fakadó pozitív erőkhöz, kérhetsz minőségeket, segítőket bármilyen általad választott formában, itt külső forrásból töltheted fel szeretetet „tankjaidat”, a gyógyító energiákat. Itt megtalálhatod a kapcsolatot a benned élő Belső Bölcsességgel, vagy Felsőbb Énnel, aki téged a helyén értékel, megtart és utadon vezet.

Ez a hiány erősen utal a gyökér csakra alul működésére, így a másik út,- a Csakraállítás,- a Család és lélekállítás technikájával, az alapcsalád kidolgozása után ajánlott és a CSAKRA rendszerünk harmonizációjával enged újra rácsatlakozni azokra a külső forrásokra, amik által már egy megtisztított úton, nyitott szívvel és nyitott, jól működő csakrákkal veheted fel azokat az energiákat, minőségeket, amik szintén az Ősbizalmat erősítik. Mikor a csakráink egymást támogatva, harmonikusan működnek,stabilabbá válunk,közelebb érezzük magunkat valamihez, amit mind keresünk. Visszatalálsz a forrásodhoz… s mi táplálná az embert erősebben, mint saját Önnön forrása?

Önmaga…

————————————————————————————————————————

Életeken át….

Életeken át tartó nagy utazásunk, a létezésünk misztériuma. A köztes világban, ahol  életfeladatukat  határozzuk meg, a lélek egy magasabb rezgésszinten működik.Itt döntjük el életküldetésüket, sorsukat. Szülőket, körülményeket választunk.Lélekcsaládot,kapcsolódásokat.Már a születés folyamata is, szinte egy felkészítés, beavatás az elkövetkező életre.Mondják úgy élsz ahogyan születtél.Én azt vallom: Úgy születsz ahogyan élni fogsz.

Itt említeném meg a „veleszületett” betegségeket, ami minden esetben a lélek vállalása önnön vagy szülei gyógyítására. A minta mindig a szülőben rejlik, a gyermek „csak” megmutatja a rendszerhibát.A legtöbb, amit gyermekeinkért tehetünk, hogy kitartó és alázatos önismereti munkával dolgozunk önnön személyiségünk változásán, ami mindenképpen a lélek fejlődésével jár.

A lelkek már a leszületés előtt „megegyeznek” arról, milyen sorsmisszió tanulásában segítik egymást. Milyen tapasztalást adnak át egymásnak. Így  párkapcsolatunk lehet a legfontosabb és legmélyebb tanítónk.Szabad akarattal rendelkezünk, így eltérhetünk eredeti élettervünktől és a kapcsolat megszakadhat.De gondolom már mind megtapasztaltuk, hogy amíg a tanulási folyamat nem fejeződött be, nem értjük meg az üzenetet, addig következő partnerünk ugyanezt a helyzetet fogja elénk tárni. Így akár több partnerrel is „cseberből vederbe” eshetünk.

Ha kapcsolatainkban nem ismerjük fel a tanítást, a karmikus eseményt, szinte biztosan haraggal és gyűlölettel válunk el, nagy fájdalmakat élünk meg.Sajnos itt a nagy csavar a történetben. Az elszakadás legjobb esetben is csak gyakorlati marad, a kötés, a tanulás-tanítás kapcsolat marad a két lélek között.Továbblépni, a karmikus tartozást “letudni” csak teljes elfogadással a történet iránt és harag nélkül lehet. A kötés csak ebben az esetben oldódik.Mivel ez a legtöbb esetben nem történik így, életeken át gyűjtjük a tartozásokat egymás felé.Sok életen át, sok kötésben maradunk. Feladat így aztán marad bőven egész életünkre kihatóan.

Hellinger fedezi fel, hogy ezeken a tartozásokon kívül még hatalmas teher a léleknek, a család felé való elköteleződésből és a legmélyebb szeretetből fakadó, sorsazonosság, sorsközösség felvállalása.Az előző életekben felhalmozott karmikus adósságok és a család közös sorsa az, ami a család és lélekállításokban megmutatkozik. Megérthető és így könnyebben feldolgozható egy-egy nehéz élethelyzet. Hatalmas energiával érkezik az új kép az állítási folyamatba. Ezt befogadva, ezt a képet megőrizve indulhatunk el egy más, cseppet sem eseménytelen, de izgalmas új úton… folytatva tovább a nagy utazást.

A családállítás a legjobb módszer arra, hogy irányba tegyük az életünket, kapcsolatainkat átlássuk és megértsük. Befogadjuk Élet, az Univerzum, a Család, és a Szeretet legmagasabb szintű REND-jét, életünk megváltozik.

————————————————————————————————————————-

Térj vissza az Életbe

Látom a sorsod… Látom a néped és a nemzeted sorsát.

Látom és elismerem. Meghajlok előtte és tisztelem azt, amit és ahogyan megéltetek.Látom és elismerem azt a hatalmas szeretetet és kötődést, amit a néped, a felmenőid felé és iránt tanúsítasz.Elismerlek és csodállak, látom milyen nehéz feladatot, mekkora vállalást tettél, milyen nehéz terhet cipelsz.

És látom azt is, hogy te vagy annyira erős és kitartó, hogy új útra lépj. Új utat, új életszemléletet mutass. Egy új életminőséget.  Először önmagadnak és rajtad keresztül a világnak. Annak a világnak ahonnan jöttél, akik az őseid terhét viszik és veled együtt vállalták a magtisztulás, megújulás harcát.Higgy magadban! Tudd, hogy eljött a Te időd, eljött az a pillanat, amikor a fájdalmak és nehézségek terhétől szabadulva, csodálatos főnixmadárként ragyogj.

Eljött annak az ideje, hogy elfogadva sorsod – néped sorsát -, elfogadva a sors hatalmasságát, és azt, hogy nem kaphatsz mindenre választ Istentől hiába kéred imáidban. Eljött az a perc amikor önnönmagad meghaladva az Életet válaszd, mutasd meg milyen felemelő érzés a sors előtt fejet hajtani és tisztelni Őt. Mutasd meg milyen csoda költözik beléd amikor engeded, hogy Ő irányítsa lépteid az Életed folyamán.

Térj vissza…

————————————————————————————————————————-

Amikor belenézek a tükörbe….

Amikor belenézek a tükörbe, egy testet látok, és azt mondhatom: “ez az én testem”. Csakhogy ki mondja ezt? A testben lennie kell valakinek, aki így szól: “ez az én testem”.

A test anyag. Az anyag nem tud gondolkodni, nem tud érezni, nem tud emlékezni, erre csak a tudat képes. Én azonban tudok gondolkodni, érezni és emlékezni, vágyom saját tökéletességemre. Tehát tudat vagyok. Nem a test vagyok, nem az értelem, nem a lélek és nem is a tudattalan. Nem az a név vagyok, melyet viselek, és nem is az a szerep, amelyet eljátszom. Én a tökéletes halhatatlan tudat vagyok. Része vagyok az egyetlen mindent átfogó tudatnak. Mindig is voltam, mindig is leszek, mert VAGYOK! Az egységből jövök, és a sokaságon át úton vagyok vissza az egységbe. Miután felismertem, ki vagyok, természetesen fel kell tennem a kérdést: “Miért vagyok?” “Miért vagyok olyan, amilyen vagyok?” “Miért vagyok itt?” “Mi a feladatom, és hogyan teljesítem ezt a feladatot?” “Milyen utak vannak, és mi a cél?” Kurt TepperweinA szellemi  törvények … és amikor eljönnek, ezek a kérdések elindulunk egy úton, keresünk, szüntelen és hajthatatlanul keresünk. Ez az a pont ahonnan már nincs vissza út. Nem lesz sima és egyszerű út, lesznek hegyek és völgyek. Völgyek, mélységek, és szárnyalások, csodás felemelő gyönyörű szárnyalások. De bárhogy, bármilyen módszerrel dolgozhatok magamon, amíg a legerősebb, leginkább beható rendszerem- a családrendszerem- hatalmas terhet ró rám, sőt ezt tudattalanul, SZERETETBŐL felvállalva teszem. Amíg az alapjaim nem beton biztosak addig minden, bármikor újra dőlhet. Ezért a legfontosabb az, hogy alap-születési- családomban a helyemre kerüljek. Innen a kiindulási pontomból már sokkal magabiztosabban, teljes családi, apai, anyai energiáimmal indulok az életembe. Ha letettem a terheim és csak vállalt életfeladatom viszem, már nem lehet nehéz, nem lehet kilátástalan és nem gyötör a magány többé. És a KÉTségbe esést felváltja az EGYség tudat és érzet.


Az anyai mintázat sérülései

Az anya = szeretet, gondoskodás, megértés, elfogadás, családias légkör, ölelés, megóvás és még sok kellemes, szeretetteljes érzést sorolhatnék
Ezek azok az érzetek, ha egy eszményi családmodellben nőttünk fel.
De mi a helyzet sokunkkal, akik valamilyen családi trauma miatt nem ezeket a minőségeket kaptuk otthonról, édesanyánktól. Hiszen a családi egység megteremtője az anya. Ha ő sérült, a gyermek is az lesz. Ha az anya nem a szívével, hanem az eszméivel működteti a családot merevség és valami ridegség költözik a családok életébe. Ha a szeretet sérül, beköltözik a gyermek lelkébe a félelem és azonnal elkezd leválni. Az anyai szeretet sehonnan máshonnan nem pótolható sem szerelmünktől sem gyermekinktől nem kaphatjuk meg.Korrigálni és pozitív jövőképet mutatni egy időben a családállítás módszerével tudunk leghatékonyabban. Az állításban mutathatjuk meg azt a tényt, hogy jelen van az édesanyja, illetve azt, hogy a helyén áll és vállalja a felelősségét. Szeretetet és törődést nyújt, teljes szívvel áramoltatja a szeretet energiáját. Egység teremtődik és ott, akkor, ettől az újraindult áramlástól valami megváltozik. Az ember lelke és szíve átmelegszik, életében sok minden megváltozhat.

Amik felhívják a figyelmet a sérülésre:

- Kisgyermekek elkezdenek befelé fordulóvá válni
- Félelem, szorongás, ítélkező életszemlélet
- Közömbösség
- Párkapcsolati problémák
- Nőgyógyászati gondok, akár meddőség
- A saját anyai működésünk nehézkes
Hogy hogyan éljük meg, milyen dinamikákat működtetünk a párkapcsolatokban, azt is a szeretet energiánk minősége szabja meg.
Úgy érzed, benned a szeretet áramlik, és csak duzzad napról napra? Úgy érzed tökéletes a kapcsolódásod gyermekeiddel, édesanyáddal, szüleiddel, partnereddel? Úgy érzed nincs mit tenned többet? Minden úgy van jól, ahogy van? Úgy érzed éppen elég az, amit és ahogyan adni tudsz anyaként, nőként? Mondd őszintén elégedett vagy a női minőségeddel, megéléseiddel? Milyen világot kívánsz magadnak és szeretteidnek?
Ha vannak kételyeid és éppen a család és lélekállítás módszerével szeretnél ennek utánajárni, gyere el a csoportba, vagy egyéni konzultációban, személyre szabottan beszélhetjük át elakadásaid..............................................................................................................................................


Tarot… a felsőbbrendűvel való kommunikáció Alfája és Omegája

Atlantiszi ősi tudás vagy csak egy egyszerű, szórakoztató jóskártya?

A válasz egyszerű. Ki mire és hogyan használja. Ha fejlődésed egyik lehetséges eszközeként tekintesz rá akkor akként is fog működni, így visz az elmélyült önismeret felé. A DELPHOI JÓSDA felirata: GNOTHI SEAUTON! Ismerd meg önmagad!  “Ismerd meg önmagad és tudni fogod sorsodat, mert a sorsod te magad vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja a jövődet. Változtass magadon és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat és el tudod fogadni majd a sorsodat is.” Mózes az egyiptomi papok által őrzött titkot, a tarot képében vitte magával Izrael népének kivonulásakor, Palesztinába. Ezt alátámasztani látszik az a szoros kapcsolat, amely a tarot és a Kabbala, valamint a héber ábécé között kétségkívül rejlik. Ilyen párhuzam a nagy arkánum 22 lapja és a 22 héber betű, de a betűk és a lapok közötti kapcsolat is. A Kabbala a 10 különleges isteni tulajdonságot ábrázoló szefírája alkotta köröket, a 22 beavatási út köti össze. A 22 út az isteni tulajdonságokkal összhangban épp úgy megtalálható a héber ábécében, mint a Tarot a nagy arkánumának lapjain. Ez értelmezhetjük úgy, hogy tarot mutatja az utat a magasabb rendű élet minőségbe Én így használom…


Születési sor -REND

Családfelállítások során a testvérek születési sorrendjében való zavar sűrűn jelenik meg.
Krisztina kéri a családállítás, ami a születési családban elfoglalt helyére és a világban való helyének megtalálására irányul.
A szülők a helyükre állnak, haladunk tovább, a testvérek sorrendjében elakadunk.

Állíttatónk az elsőszülött, de a testvére folyamatosan a helyére pályázik. Nem érti, miért állítja mindenki, hogy rossz helyen áll, meggyőződése, ő az elsőszülött. A TÉR egyre nehezebbé válik, meg nem született testvér hiánya a probléma. Be is fekszik a testvérek közé egy képviselő, a húg azonnal
melléül és összetörik. Nem lát és nem hall már senkit, kizárólag a fekvő testvérére tud koncentrálni.
Kifejezik egymás felé szeretetüket, ölelik egymást zokogva. Majd lassan enyhül a fájdalom, nehezen,de elengedik egymást. A meg nem született testvér biztosítja őket arról, hogy már érzi, újra a családhoz tartozik. A húg így már el tudja fogadni, hogy ő a harmadik a sorban és beáll a helyére.
Valahol mélyen legbelül érezte, hogy ahol áll az nem az ő helye. Tudatalattija hatalmas lelkifurdalásban szenvedett amiatt, hogy egy szeretett testvér jogán él, sőt birtokolja a második szülött helyet.
Mikor mindenki megkapja a nekijáró helyet, ott a saját terében kapcsolódni tud a szülőkhöz, testvérekhez, akkor az energia hirtelen megindul… A lelkek kapcsolódnak, nyugalmat találnak és feloldódnak a végtelen szeretésben. Abban az elementáris erejű tiszta szeretésben, amit csak a születési családunk adhat meg abban a minőségben, ami ha rendelkezésünkre áll és megfelelően
áramlik, életünk új, kiegyensúlyozottabb irányba folyhat tovább.

Ha kérdésed van, vagy bejelentkeznél, kérlek hívj a +3620/274-0385