+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Elsősorban olyan kísérőnek vallom magam, aki az élettapasztalatát és az évek alatt megszerzett tudását azok szolgálatába állítja, akik engem kérnek fel, az éppen aktuális elakadásuk oldására, így bizalmukkal illetnek.
Nem azok közé tartozom, akik már kislány koruk óta „különleges tudás ” birtokában vannak, azok közé tartozom, akik teljesen átlagos hol könnyebb, hol nehezebb családi életet éltek… és jött a rengeteg veszteség. A veszteségek önismeretre és keresésre sarkalltak, amik olyan kapukat nyitottak meg amik nélkül ma nem az volnék aki lettem, nem ezen az úton haladnék. Folyamatosan képzem magam, hogy a Hellingeri módszertől indulva a mély spirituális lélekmozgásos módszeren át minden eszköz a kezemben legyen ahhoz, hogy azokat akik engem választanak arra, hogy családrendszerüket megismerjék, megértsék, és ez által az elfogadják, közelebb segíthessem a célhoz, amit mind kitűztünk magunknak az indulásnál… a BOLDOGSÁGHOZ és a TELJESSÉGHEZ.
A családállításokat integrált szellemben végzem. Számomra az integrált szemléletmód azt jelenti, hogy minden új ismeretem, minden lehetséges – az állítást segítő – forrást beengedek és beépítem az állítási folyamatba. Nincs két egyforma sors, nincs két egyforma tudatosság, így minden folyamat más szemléletet kíván. Míg az egyik állítás nagyon realisztikus, addig lehet nagyon mély lelki és spirituális a következő téma.
Használom még egyéni tanácsadásban a családállítás módszerét kiegészítve a Kineziológia, az ÉFT (Érzelmi felszabadító terápia), a Kronobiológia, a Numerológia, az Enneagram rendszerét. NLP-t (Neurolingvinisztikus Programozás).
Tarot kártyaelemzést készítek egyéni és párkapcsolati kérdésekben illetve az élethelyzeti nehézségekben felmerülő kérdésekben. E kártya szimbólumrendszere varázsolt el leginkább, amikor elindultam ebbe az irányba ez fogott meg és lett az életem nagyon meghatározó és irányadó része.