+36 20 274 0385 furiankrisztina72@gmail.com

Alapszintű Családállító képzés

2023 Februártól

A családállítás több mint 12 éve az életem szerves része. Amikor először keveredtem el egy Lélekállítóhoz-igen, ez más, mint a családállítás! – azonnal éreztem, hogy valami beszippantott, magához húzott, mégpedig úgy, hogy bár nem is akartam, de nem tudtam az energiájától szabadulni. Néhány év önismereti munka és a születési képletem többszöri megerősítése alapján, bele vágtam a képzésbe. Hát, mit mondjak… „tönkre tett”… Elváltam, egyedülálló anya lettem, elvesztettem a kötődéseimet, barátaimat, kis időre a gyerekeim bizalmát is.

De végre…felnőttem. Felnőni nem azt jelenti, hogy elmegyek a munkahelyemre, elviszem a gyereket orvoshoz, ha megbetegszik. Felnőni azt jelenti, átveszem az irányítást és egyben hagyom, hogy irányítson az élet amikor úgy adódik. Felnőni azt jelenti, hogy nem sodródom azzal, amit dob az élet, hanem aktívan teszek, és nem teszek, olyankor amikor nem kell tennem. Felnőni azt jelenti, hogy a szüleim és a körülmények hibáztatása helyett a megoldásra, a fejlődésre teszem a voksom. Hogy minden, ami deficit az életemben, rajtam múlik megszerzem-e, és ha nem tudom, el is tudom engedni azt.

Ennek az egyensúlyát segíti megérezni, megismerni egy általam vezetett családállítás képzés, ennek a finom határnak a megérzését. Ezt tanuljuk majd Családállítóként… szemlélődünk, elindulunk valami felé, és figyeljük a folyamatot. Csak akkor lépünk be, és akkor is csak pillanatokra, egyetlen mondatra vagy szó erejéig, és aztán megint várunk…és figyelünk… és a test leképezi, elindul a lélek vezérelte úton.

Integrál szemléletű családállító képzést végeztem 2 éven át, sok másban is kipróbáltam magam. Reiki, Kazanlár- féle Tarot, Metamorf masszázs, Kineziológia, Pszichoszomatika, Kronobiológia, 4 éve a Hellinger Schule által képesített Családállító mellett végzem a ráépülő kurzusokat, vezetett újjászületés folyamatokat tanulok, ahol születésünk hatásait oldjuk, ez minden esetben kihat hétköznapjainkra, légzés technikák, – fejlődőm, tanulok szinte állandóan. Szerencsés vagyok, ezt 4 éve fő állásban tehetem, csak a hivatásra és a képzésekre összpontosítva.

Csoportos és egyéni állításokat tarok 7 éve, az egyéni találkozásokon tudom és építem be a kineziológiai tapasztalataimat is. A sok év alatt megettem rengeteg pszichológia, spiritualitás, keleti bölcselet, pszichoszomatika témájú könyvet, de nem utolsósorban, rengeteg sorsot és életutat hallottam, láttam. Láttam hogyan, mi módon lehet ezekből ki és felül emelkedni, hogyan kezelhető, amikor nehezen indul meg egy folyamat és milyen, amikor azonnal, mint egy üstökös berobban és szét viszi szinte az életünket. És ezt hogyan lehet jó kezelni.

Ezt a sok éves tapasztalatot, a Hellingeri Rend-eket, a jóga ászanák és a légzés jelentőségét és segítségét az állításokban, az integrál szemléletet, a rendszer szemléletet, az egyéni munkák és az online térben való magabiztos mozgást. A születésünk nehézségei, elakadásai, a születési mátrixunk alapján, a leszakadt Én-részeink, lélek és belső gyermek integrálása, munka a csakrákkal, aspektusainkkal, szerepeinkkel.

Kiknek ajánlom?!

-akik szeretnék elsajátítani a családállítás módszertanát, gyakorlati ismereteit.

-akik önismeretre vágynak, mert szeretnének harmóniában lenni önmagukkal és a világgal.

-akik szeretnék integrálni a családállítás bölcsességét a hétköznapi vagy szakmai életük eddigi tapasztalataival.

-akik tudatosabban szeretnének jelen lenni az életükben és a társas kapcsolataikban.

-akiket érdekelnek a lélektan alap ember képei épp úgy, mint a spirituális nézőpontok.

-akik szeretnék megtanulni a valóság tisztább, finomabb érzékelését.

-akik szeretnék megismerni a bennünket mozgató láthatatlan erőket.

-akiknek fontos, hogy gyakorlattal, tapasztalattal rendelkező családállítótól tanuljanak

 

A családállítás egy tapasztalati módszer, az elmélet elsajátítása még elmélet marad.

Kérlek ezt gondold át amikor jelentkezel. Fontos és elengedhetetlen a 80 %-os személyes részvétel, ennek hiányában a részvételről igazolást tudok kiállítani, de tanúsítványt nem. Ez természetesen nem veszi el a tudásod értékét.

Tanulói szerződést kötünk egymással, ez mindkettőnket kötelez. Bár aki ismer szerintem tudja, hogy amennyire a mások érdeke lehetővé teszi mindenben igyekszem rugalmas lenni.

Az első ALAP képzés, 5+3 hónapon át,- kiéve a táborok amikről lentebb írok részleteket-havi egy teljes hétvégét vesz igénybe. 

Teljességében 11 hónap.

A képzés helyszíne minden esetben Szeged, igény esetén tudsz nálam aludni, megoldjuk

A hétvégi modulok témái egymásra épülők, elméleti és gyakorlati részekkel egyaránt.

 

A képzés 11 hónapja alatt, minden családállítási csoportomban ingyenesen vehetsz részt segítőként, ami a gyakorlati tapasztalásod és a személyes tisztulási folyamataid nagyban megtámogatja.

Az alap képzést követően lesz egy nyári 5 napos tábor, ami a képzés gyakorlati része, de külön díja lesz.  Ez is Szegeden lesz, a helyszín még képlékeny, szeretnék egy tanyát vagy házat bérelni erre a néhány napra, hogy valódi elvonulásban és maximális fejlődésben legyen részünk.

Szeptembertől újabb 3 hónap képzés után egy három napos elvonulással zárjuk le a tanulást.

A képzés tárgya: Minden szakmai tanulásom, tapasztalatom és magam által megjárt, kitaposott út átadása, ami Téged előre visz, fejleszt és emel. Transzperszonális pszichológia alapok, Hellingeri Rend, Enneagram személyiség tipológia, Csoport dinamika, Egyéni állítások menete

 

16 héten át pszichológia témában, és önismereti gyakorlatokat kapsz kézhez. Ezeket otthon magadban kell feldolgozni, nem kérdezem ki, hiszen felnőttek vagyunk, lelkiismeretünkre van bízva mibe mennyi tanulást és energiát fektetünk.

Adok kötelező olvasmányokat, és jó néhány könyvet ajánlok, amit hasznos elolvasni.

A képzés alatt tudtok kérni egyéni szupervíziót, ahol a legjobb tudásommal igyekszem visszajelezni a szintet, ahol tartasz, ki jelöljük a fontosabb irányokat, ami a segítői hivatásodat segíti és támogatja.

A képzés díja:

Minden két napos modul 60.000 Ft

A modulok időpontjai:

Február 4-5

Március 4-5

Április 1-2

Május 6-7

Június 3-4

Az őszi időpontokat a csoport együtt is meghatározhatja, ebben tudunk rugalmasak lenni.

Az otthon végzendő elméleti és gyakorlati anyagok a fenti árban benne vannak.

Gyakorlati napok a táborban, 120.000 Ft + a szállás, étkezés. Ennek a körül járására, felderítésére kérek némi időt, igyekszem a legjobbat kihozni a lehetőségekből, a szállás étkezéseket nem számolva,

A képzés teljes költsége:

A képzés 480.000 Ft

Tehát a tizenegy havi képzés és írásbeli anyag 480.000 Ft

Erre jönnek az intenzív gyakorlati tudást biztosító táborok, 120.000 és 80.000 Ft, összesen 200.000 Ft plusz szállás, étkezés.

Az öt napos tábor díja 120.000 Ft ( ez kötelező)

A három napos 80.000 Ft (Ez kötelező)

Amivel számolni kell még az a szállás és étkezés, ezt tavalyi elvonuláson napi 12.000 Ft-ból hoztuk ki itt Szegeden egy élményházban.

A tanfolyam díja 680.000 Ft, havonta, és akár két-három egyenlő részletben is fizetheted a tandíjat.

Egyösszegű befizetés esetén a díj: 600.000 Ft

Az tanfolyamra jelentkezni, az első két havi díj egyösszegű befizetésével tudsz.

Készpénzben, de akár utalással is tudod teljesíteni, név és pontos cím megadásával tudom a számlát küldeni.

A modulok témái mellékletben. Természetesen, minden amire idő és lehetőség van, át beszélhető, és mint minden állítási folyamatban, megyünk a folyamattal, ülünk a hullám tetején…és kihozzuk belőle a legjobb siklást  🙂

A vízióm ezzel a képzéssel, hogy a lehető legbarátibb, együttműködőbb és ezzel felemelőbb élményben legyen részünk.

Mégis, felvállalva azt amire hívatott leszek ezáltal… Segítőként.