Család és lélekállítás Október 27.-én 9 órakor

Család és lélek állítás Furián Krisztinával,
2018 október 27.-én délelőtt 9 órától.


Ha úgy érzed, jelentéktelen vagy, gondolj arra, két ember, apád és anyád szerette egymást, hogy te megszülessél. És ugyanígy szerette egymást négy nagyszülőd, 8 dédszülőd, 16 ükapád és ükanyád. Ha 25 évet számolunk egy generációra, 500 év alatt 1 048 576 ember szerette egymást, hogy te megszülethess." 
(Gene Britton)

Bert Hellinger megfigyelése, hogy „létezik egy mélység, amelyben minden összefolyik. Ez a mélység kívül esik az idő határain. Az életet olyan, mint egy piramis. Fenn, az egészen kicsi kis csúcson zajlik minden, amit haladásnak, történelemnek nevezünk. Lenn, a mélységben a jövő és a múlt összemosódik. Ott csak tér van, idő nincs. Néha előáll olyan helyzet, melynek során kapcsolatba kerülünk ezzel a mélységgel. Ilyenkor valamilyen rejtett rendszert ismerünk fel benne és lelkünk valami nagyobb méretű irányába képes elmozdulni.”

A családfelállítás ebből a mélységből, mezőből jeleníti meg képviselőkkel a család erőterét addig a határig, amíg azt érzékelni képes. A végső határ természetesen a végtelen, a családfelállításnál általában öt-hat generáció erőtere jelenik meg.

Az első alkalom segítőként ingyenes.
Állíttatásra lehet erre az időpontra bejelentkezni, kérlek hogy segítőként is jelezd a részvételi szándékod.
Ha mégsem tudsz eljönni kérlek ezt is jelezd.

Helyszín: 
Szeged, Moszkvai krt. 23 III em 12 es kapucsengő.
Bejárat a Móra utca felől a műhellyel szemben lévő kapu


Furián Krisztina - Telefon: +36 20 274 0385
 email: furiankrisztina72@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük